Kırıkhan Kapalı Spor Salonu Açılışı Bekliyor

Kırıkhan’da Uluslararası standartlara sahip Kapalı Spor Salonu yapımı tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun bizzat yakından takip ettiği salon açılışa hazır. Spor Salonu Şubat ayı başında ilk etkinliğe ev sahipliği yapacak.

İki bin seyirci kapasiteli ve 5 ayrı antrenman sahasına sahip olan Kırıkhan Kapalı Spor Salonu’nun Kırıkhan’daki spor faaliyetlerine çok büyük katkı sağlaması bekleniyor.

60 MİLYONLUK DEV YATIRIM

Bazı özelikleri ile Hatay’ın en gelişmiş Kapalı Spor Salonu olma özelliğine sahip Kırıkhan Kapalı Spor Salonu, 60 Milyon Liraya mal oldu.

Zaman zaman eleştirilere konu olan ve yapımı dört yıl süren salon, yakından takiple sonunda tamamlandı.

Uluslararası standartlarda yapılan ve her türlü müsabakalar için uygun olan iki bin kişilik arena tipi Kırıkhan Kapalı Spor Salonu’nda 1250 metrekare ve 550 metrekare antreman sahası yer alıyor.

Uluslarası standart’ta Basketbol, Voleybol, Hentbol maçlarına ev sahipliği yapma özelliğine sahip salon üstün özellikleriyle tam bir spor kompleksi niteliği taşıyor.

Salon’da tüm spor branşlarını kapsayan dört adet antreman salonunun dışında, 2 adet sauna ve 2 adet vitamin bar bulunuyor.

YAYMAN, “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,

“Kırıkhan’da gençlerimizin heyecanla beklediği bu dev eser hayırlı uğurlu olsun. Yapımı uzun sürdü. Müteahhit ayrıldı. Korona oldu. Çok büyük sorunlar çıktı. Kasapoğlu Bakanımıza konuyu ilettik. Sağ olsun yakından ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Böylesine devasa bir spor tesisine sahip olmak şehrimiz adına sevindirici bir gelişmedir. Sporcu kimliğiyle bilinen Kırıkhan’da daha geniş kapsamlı hazırlanma ve çalışma ortamı ile başarılara ivmeler kazandırılacaktır“ dedi.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *