ARSUZ VE BELEN DEVLET HASTANELERİ

TEŞEKKÜRLER ABDULKADİR ÖZEL…

Trafik kazalarının en yoğun olduğu ilçelerimizin başında Arsuz ve Belen ilçeleri gelir.

Yılın her ayı bu ilçelerimizde oluşan trafik kazalarında onlarca vatandaşımız ilk yardım hastanelerine varamadan hayatını kaybeder ve ardından sevdikleri gibi bizler de oluşan bu olumsuzluklardan dolayı kahrolurduk.

Zamanın milletvekillerine ve ilgililere hitaben o kadar çok makale ve duyurular yaptım ama ne yazık ki yazılanlara karşılık pek ilerleme olmadı.

Siyaset cenahının sözde çalışmaları olsa da yukarılar bu konuyu hasır altı yaptı.

Her trafik kazasından sonra ilk yardım hastaneleri yapımlarıyla ilgili demeçler verildi, sonra verilen demeçler unutuldu gitti.

2018 Yılında Arsuz yolunda ölümlü trafik kazasının ardından yazmış olduğum kahır dolu makaleme sonunda bir cevap geldi.

5.Ağustos 2018 Günü, Hatay AK Parti Milletvekili Sayın Abdulkadir Özel’in makalemi okuduğuna dair TWITTER sayfasından tarafıma verdiği şu mesajı sizlerle paylaşmaktan dolayı gurur duyuyorum :

Yazdığınız makale yeni bir Milletvekili için faydalı ve yol gösterici bir mesaj olmuş. Çok teşekkür ederim. Arsuz’a bakarken, önerilerinizi mutlaka hatırda tutacağım. Hayırlı geceler diliyorum.’’

Arsuz ve Belen ilçelerimizde devlet hastaneleri yapıldı. Eli kulağında, açılmak üzere, son rötuşları yapılıyor.

Bir insanın her şeyden evvel vatanına sahip çıkması için iş bitirici özelliklere sahip olması gerek. Bu iş bitiricilik sınavını başarıyla yerine getiren Hatay AK Parti Milletvekili Abdulkadir Özel, soy ismi gibi özelliğini ortaya koydu ve iki şirin ilçemizin yarınlarını sağlık konusunda çıtasını yükseltti.

Bazen yapılan hizmetlerin ardından çok uzun şekilde düşünülmeli ve hizmetlerin ardında vatandaşını düşünen bir hükümetin varlığı takdir edilmeli.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yurdumuzun her noktasında, zalimlerin değil mağdurların yanında olduğunu yurt genelinde ve yurt dışında vermiş olduğu hizmetlerle onu daha yakinen tanıyoruz.

Arsuz ve Belen çağrılarını çok duygulu şekilde duydu ve talimatlarını Abdulkadir Özel vasıtasıyla tüm görev birimlerine taşıttı.

Hedefimde bu iki ilçemize devlet hastanelerinin bir an evvel yapılması ve hizmete alınması konuları vardı.

Arsuz ve Belen ilçemizde ağır yaralanmalı bir kaza veya herhangi bir olay oluştuğunda, vatandaşın bir an evvel sağlık kuruluşlarına nakledilmesi ve hayati tehlikesinin yaşam ile birleşmesi gerekirken, kazanın veya acil durum yaşayan vatandaşlarımızın bulunduğu yerden, İskenderun devlet hastanesine nakilleri o kadar çok uzun sürüyordu ki, vatandaş daha yoldayken ne yazık ki hayatını kaybediyordu.

Bölgemiz açısından Abdulkadir Özel’in içimizde yer alması bizler için çok büyük bir şans.

Her türlü olumlu ve yapıcı önerilere özellikle İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile el ele olmaları yeni projelerin ortaya çıkmasına sebep olduğu gibi, geçmiş yıllarda buzdolabı buzluğunda bekletilen projelerin açığa çıkmasındaki gayretleri çok güzel çalışmalar şehrimiz adına kayda değer.

Anlatacak çok şeyler var.

Abdulkadir Özel kardeşim tüm bu olaylara derinden hâkim. Allah’tan kendisine kolaylıklar ve bu konuda yanında mücadele eden arkadaşlarına başarılar diliyorum.

İki ilçemizde hızla yapımı biten yeni devlet hastanelerimiz bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Darısı diğer belde ve ilçelerimize…

Nuri Erdener (Nam-ı diğer, Boksör Nuri)

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *