İskenderun FK kuruldu, İskenderun Turuncu Mavili Formayla 3. Lig’te

İskenderun’u Türkiye Futbol Federasyonu 3. Futbol Liginde temsil edecek takım Turuncu-Mavi formasıyla “İskenderun Futbol Kulübü” olarak duyuruldu.

İskenderun Belediye Brifing Salonunda 26 Ağustos 2020 günü basın mensuplarının karşısına çıkan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı  Yılmaz ve Erzinspor’un hisselerini satın alan Kastamonulu İş İnsanı 22 yaşındaki Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün, Erzinspor’un İskenderun Futbol Kulübü’ne dönüşmesi ile ilgili bilgiler verdiler.

Brifing esnasında Belediye Başkanı Tosyalı,

“Yaklaşık 6 aydır görüşmelerimiz devam ediyor, Erzinspor İskenderun’da müsabakalar yapmak arzusu içinde olduğunu defalarca tarafımıza iletti. Görüşmelerde bu oluşumun İskenderun ismi altında gerçekleştiği takdirde bir anlam ve güç kazanacağı üzerinde mütabakat sağlandı, yaklaşık iki gün önce alınan Genel Kurul Kararı ile İskenderunspor FK gerçekleşmiş oldu.

İskenderun artık 3. Ligde mücadele edecek, Kulübün Başkanı Enes Ege Aygün Bey. Bizlerde İskenderun Belediyesi, İskenderun halkı olarak her zaman yanında olacağız, destekleyeceğiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Levent Bey, yıllarca futbolculuk deneyimi olan, İskenderunspor’da kaptanlık yapmış biri olarak bu işin takipçisi ve bu işin başında olacak” şeklinde konuştu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *