Başkan Tosyalı Peynirciler Pasajı Esnafı ile bir araya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 22 Ağustos 2020 Cumartesi günü düzenlenen kahvaltı programında Peynirciler Pasajı esnafı ile bir araya geldi, yapılan çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi.

Peynirciler Pasajı esnafının görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi aktararak,

”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman esnafımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Sık sık esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın görüşleri, önerileri bizler için çok önemli. Peynirciler Pasajı’mız İskenderun’umuzun en eski pasajlarından bir tanesi. Burayı daha güzel daha modern bir hale getireceğiz“ dedi.

Başkan Tosyalı daha önce de çarşı merkezinde birçok düzenleme yaptıklarını belirtti. Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren pasaj esnafları ise pasajın yenilenmesi ile ilgili görüş, öneri ve düşüncelerini Başkan Fatih Tosyalı’ya ilettiler.

Düzenlenen kahvaltı programı sonrasında Başkan Fatih Tosyalı pasaj binasını inceledi, tek tek işyerlerini ziyaret etti, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *