KONSEY BİZE YOL GÖSTERİCİ OLSUN

İskenderun Belediye Meclisi’nin 3 Ocak 2020 Cuma günü yapılan toplantısında Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Kent Konseyi’nin oluşturulmasına yönelik Meclis’e bilgi verdi.

İskenderun Belediye Meclisi’nde 2 Aralık 2019 tarihinde İskenderun Kent Konseyi oluşturulmasına karar verilmişti.

Bu amaçla Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Meclis Üyeleri Emir Selim Yazar ve Bülent Kırmızıoğlu’ndan oluşan çalışma grubuna görev verilmişti.

Başkan Yardımcısı Ünal yaptığı konuşmada,

“İskenderun Kent Konseyi’nin İlk Genel Kurulu’nu 7 Şubat 2020 tarihinde yapması planlıyoruz. Sayın Kaymakamımız ile de mutabık kaldık. 7 Şubat’a kadar oluşumla ilgili bütün netleştirmeleri tamamlayıp gerek kamu, gerek özel, gerek ticari her oluşuma müracaat ederek geniş katılımlı bir genel kurul yapmayı planlıyoruz” dedi.

KONSEY BİZE YOL GÖSTERİCİ OLSUN

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kent Konseyi oluşumu ile ilgili olarak,

“Konsey oluşmuş olsun diye istemiyorum. Faaliyetlerini tam gösterip bize yol gösterici olsun, önerileriyle, teklifleriyle. İskenderun’un tüm dinamiklerini hayata geçirip teklifleriyle, önerileriyle. Herkes başka il olur, ilçe olur, şehrimize yansıtabileceğimiz tüm güzellikleri paylaşsın, bunlarla ilgili yeri yurdu hep beraber planlayıp halkımızın hizmetine açalım” dedi.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *