Ara Değil Aranan Eleman

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile “Ara Değil Aranan Eleman” konulu toplantıda bir araya geldi.

İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığındaki 18 Aralık 2019 günü yapılan toplantıya İskenderun 1’inci OSB Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, endüstri ve sanayi sektörünün işverenleri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ile İskenderun’daki Teknik ve Mesleki Eğitim Merkezi idarecileri katıldı.

Toplantıda İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce “Ara Değil Aranan Eleman” konulu sunum eşliğinde sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün temini için ayrıntılı istişare yapıldı.

Kaymakam İskender Yönden’in öncülüğünde başlatılan bu girişim sayesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile endüstri ve sanayi kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyon, nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve istihdama kazandırılması noktasında fikir ve güç birliği, sanayi sektörüne aranan kalifiye personelin temini ve istihdamına ciddi katkı sağlanması hedeflendi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tosyalı, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyonun temin ve tesis edilmesi yönündeki üstün gayretinden dolayı Kaymakam Yönden’e plaket takdim etti. Başkan E. Ayhan Tosyalı kısa bir konuşma yaparak,

“Kaymakam İskender Yönden’in daha önceki yıllarda görev yaptığı Toprakkale Kaymakamlığı ve Erzin Kaymakamlığı döneminde oluşturduğu işbirliği ve koordinasyon bakımından bölgemize ciddi katkılarının olduğu ve halen görev yapmasından memnuniyet duyduğumuz İskenderun Kaymakamlığı döneminde de bu işbirliği ve koordinasyon çalışmalarını ciddiyet ve kararlılıkla sürdürdüğünü ifade ederek, İlçemiz ve çevresinde kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşları arasında oluşturduğu idari köprü dolayısıyla kendisine bir kez daha içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *