Başkan İbrahim Gül Çerçikaya Mahallesi’ndeydi

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Çerçikaya Mahallesi’nde incelemeler yaptı, Çerçikaya İlkokulu’nu ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan İbrahim Gül, Çerçikaya Mahallesi Muhtarı Ercan Sıkar’la birlikte mahallede yapılması talep edilen çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Çerçikaya İlkokulu’nu da ziyaret eden Başkan Gül, çocuklarla bir süre sohbet etti. Öğrencilere soğuklardan korunmak üzere atkı, bere ve eldivenden oluşan hediyeleri takdim etti.

Çocuklara yönelik Belediye tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen AVM’de sinema ve yemek etkinliği için Belediye Başkanına teşekkür eden çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Başkan Gül,

“En kısa zamanda yine güzel bir etkinlikle sizlerle birlikte olacağız, sizler bol bol kitap okuyup, ders çalışın, ben de sizlerle istediğiniz sinema filmi ya da diğer güzel etkinliklerde birlikte olayım” dedi, miniklerden ders çalışma ve kitap okuma sözü aldı.

Başkan Gül Çerçikaya İlkokulu Müdürü Fidan Erşan ile istişare ederek okul bahçesinde inceleme yaptı, çocuk parkı, okul çevresine duvar örülmesi, merdiven yapımı ve diğer taleplerin yerine getirilmesi amacıyla ilgililere gerekli talimatları verdi.

   

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *