KIRIKHAN CEYLANLI’YA ORGANİZE SANAYİ YAPILACAK

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaşı’nı Valilik İskenderun Çalışma Ofisinde kabul etti.

17 Aralık Salı günü saat 16.30’da gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Yavuz,

“Yapılan görüşmeler neticesinde Kırıkhan OSB’nin en kısa süre içerisinde parselasyon, alt yapı projesi ve altyapı çalışmalarının başlatılması konusunda start verildi.

Ceylanlı mahallemizde 860 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Kırıkhan OSB projesinin hayata geçmesiyle birlikte 51 Fabrika, Okul ve Cami yapılacak. Bu projeyi mümkün olan en kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Kurulacak olan fabrikalarımız ile birlikte Kırıkhan ekonomisi canlanacak ve ayrıca 3 bin kişiye istihdam sağlanarak ilçemizde işsizliğe büyük oranda son vermiş olacağız. Kırıkhan’ımıza hayırlı olsun.

Kırıkhan OSB çalışmalarının her alanında destek olan Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimiz Sayın Rahmi Doğan beye, her daim yanımızda olup bu proje için yoğun mesai harcayan Kırıkhan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Numan Bölükbaş’a, girişimci iş adamlarımıza kısaca emeği geçen herkese şahsım, ilçem ve hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *