Kitaplar Kömürçukuru İlkokulu’na Teslim Edildi.

İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu 3-D sınıf öğretmeni Kazım Boynueğri’nin öncülüğünde başlatılan kampanya ile öğrencilerin getirdiği kitaplar düzenlenen törenle Belen Kömürçukuru İlkokulu’na teslim edildi.

Kömürçukuru İlkokulu’ndaki kitap teslim töreni’ne Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen Kömürçukuru Mahalle Muhtarı Servet Kurt, Belen MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, Belen AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, MHP ve AK Parti Kadın Kolları Başkanları Ebru Yorulmaz ve Meltem Çelik, Belen Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder ile Muhtarlıklar Müdürü Ömer Kara katıldı.

Düzenlenen sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak adına Kömürçukuru İlkokul öğrencilerine atkı, bere ve eldivenden oluşan hediye takdim eden Belediye Başkanı İbrahim Gül,

“Böylesine anlamlı bir etkinliğe katkı sunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, bu projenin destekçisi olan Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Müdürümüz Nazım Karabulut’a, eğitimcilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere bol bol kitap okumalarını ve böylece daha donanımlı bireyler olunacağını söyleyen Başkan Gül, “Kömürçukuru’nda mutluluk paylaştıkça büyüdü” diyerek öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir