Anaokulu Öğrencileri İçin Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Etkinliği

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” projesi kapsamında İskenderun Mithatpaşa İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak, anaokulu öğrencileri ve veliler ile bir araya geldi.

30 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da yapılan, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle yürütülmekte olan “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” projesi çerçevesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi’nden doktor, hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, çocuk gelişim uzmanı ve psikolog katılımıyla, oyun ve masal eşliğinde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konusunda bilgilendirme yapıldı.

Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın sağlıklı olması konusunda gösterilen önem ve önceliğe bir kez daha dikkat çekilmesinin yanı sıra velilerin bilgilerinin güncellenmesine yönelik de özel ve anlamlı bir etkinlik oldu.

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam temalı bilgilendirme etkinliğine, Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter ile Sağlıklı Hayat Merkezi’nin görevlileri, Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Faruk Sarı, Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Berivan Şahin, okul idarecileri, öğretmenler, anaokulu öğrencileri ve veliler katıldı.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir