Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın 7 İlçe’de Devlet Hastanesi Açıklaması

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 4 Mart 2021 tarihinde Türkiye Büyük millet Meclisi’nde düzenlediği basın açıklamasında, Hassa, Belen, Arsuz, Samandağ, Defne, Dörtyol ve Payas’a Devlet Hastaneleri yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.

Basın açıklamasında Hatay’ın hükümet tarafından çok önemli yatırımların yapıldığı bir yer olduğunu vurgulayan Milletvekili Hüseyin Yayman, bir kaç sağlık yatırımın müjdesini vermek istediğini ifade etti.

“Birincisi Hassa Devlet Hastanemiz, seçim zamanında en çok üzerinde durduğumuz husustu” şeklinde konuşan Milletvekili Yayman, ilk kazmanın vurulduğunu ve inşaatın başladığını söyledi.

Milletvekili Yayman konuşmasının devamında,

“Belen’de, Arsuz’da Devlet Hastanelerinin temelleri atıldı, Samandağ Devlet Hastanesi’nde  yüzde 80 gerçekleşme oranına erişildi, inşallah Temmuz-Ağustos ayında bu hastanemizi de açacağız” dedi.

DEFNE’DE HASTANE OLACAK MI?

Basın açıklamasında “Hataylıların beklediği bir müjde var, Defne’de Hastane olacak mı?” diyen Milletvekili Hüseyin Yayman, Defne’de Devlet Hastanesi için Cumhur ittifakı vekilleri olarak Sağlık Bakanı ile görüştüklerini, bu hastanelerin yanında Defne’ye de bir hastane taleplerinin olduğunu ve Sağlık Bakanı’nın ‘Tamam, inşallah biz sizi kırmayacağız, bu yatırım gerçekleşecek‘ dediğini ifade etti.

Milletvekili Yayman konuşmasının son bölümünde Dörtyol’da ve Payas’ta Devlet Hastaneleri için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

HABER : ALİ GEZ

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *