SG GRUP KOMUTANI BALIKÇI BARINAĞINDA..

Sahil Güvenlik (SG) İskenderun Grup Komutanı görevine yeni atanan SG Kıdemli Binbaşı Onur Emir İskenderun balıkçı barınağında inceleme gezisi yaptı.

İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yücel Habip Dalgıç ve Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Celal Bilen eşliğindeki inceleme gezisinde balıkçıların ve özel tekne sahiplerinin sorunları dile getirildi.

Balıkçı barınağına yapılması planlanan parmak iskeleler hakkında geniş bilgi alan Binbaşı Emir,
Antakya’da doğduğunu, vatan topraklarının her karışında görev yapmanın onun için kutsal olduğunu, yeni görev yeri olan İskenderun’daki balıkçı barınağının yeniden şekillenmesi için yapılan mücadeleleri takdir ettiğini belirtti.

Başkan Yücel Habip Dalgıç,

“Binbaşı Onur Emir komutanımızla kendi kooperatifimizde bir olmak bizlere gurur vermiştir. Sorunlarımızı Komutanımıza ilettik.

İskenderun balıkçı barınağının yeni projeleri olan parmak iskele yapımı ve teknelerin bakımlarının yapılacağı alanlarda, yeni çalışmalar içinde bulunan hükümetimizin çalışmalarını takip eden bölge milletvekilimiz Abdulkadir Özel Bey’in candan çalışmalarını mutlulukla karşılıyorum. Bizleri dinleyerek bizlere güç veren Komutanımıza saygılar sunuyorum” dedi.

Başkan Celal Bilen,

“Bölgemize yeni atanan komutanımız Binbaşı Onur Emir Beyefendi’ye yeni görev yerinde başarılar dilerim. Kooperatifler ile ilgili bazı sorunlarımızı Komutanımıza ilettik ve bu konuda yapıcı olarak bizlere söylediği sözler, balıkçı esnaflarımıza olduğu kadar özel tekne sahiplerine de kuvvet vermiştir” dedi.

HABER : NURİ ERDEMİR

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *