İHANETLER ER GEÇ BİTECEK !

Kutsal vatanımızı parçalamaya kalkışanlar hiç durmadan ihanetlerine devam ediyor. Her gün her saniye sinsi planlarıyla yurdumuzun gündemindeler.

Paylaştığım resim aslında tüm yazacaklarımı gerçekleriyle ifade ediyor !

Orada ABD bayrağı yok ama arkalarında duran ondan başkası değil. İngiltere ve geride duranlar aç kurt gibi hala beklentideler. Hükümetimizi yıpratma başarısını gösterdikleri an Türkiye parçalanmaya tek aday ülke durumuna düşecek.

Bu nasıl cesaret anlamış değilim.

Onlar ve onların çocukları bu vatanda görev yapmadı mı ?

Bu vatanın suyunu içip, ekmeğini yemedi mi.?

Aynı nefesi aldığımız bu insanlar kim ?

Geçtiğimiz yıllarda olası bir darbe girişiminden, köşeden döndük. Her gün bir başka yerde yerlerde sinsice eylem yapan teröristler bizleri can evinden vurmaya devam ediyor. Oralarda yaşayan vatandaşlar çok huzursuz. Yalnız vatandaşlar mı ? Güvenlik güçlerimiz de her an tedirgin. Bunlar nerden geliyor, nereye gidiyor, ne yapmak istedikleri açık beyan ortada olduğu belli değil mi ?

Irak şu günlerde karma karışık. Vatanları elden gitmek üzere. Bir plan yapılıyor hem de çok acayip planlar. Kürt devletinin temelleri atılıyor gibi. Bunu yapan güç arkada belli. ABD her türlü girişimi çekinmeden yapıyor. Suriye sınırında yapılacak olan harekât sözlerinden sonra Irak birdenbire karıştı. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Türkiye’nin bölgede güçlü duruma geçmesini kendilerine yediremeyen dış güçler, Türkiye’nin karşısına önce şer güçleri sonrası Yunanistan belasını öne sürerek Türklere göz dağı veriyorlar.

Bu gelişmeleri görmemek ve anlamamak için insanın çok saf olası lazım.

Vatanımı Suriye ve Irak gibi yapmak istedikleri bir görünen gerçek ! Vur kaç taktiğiyle bizleri bezdirmeye çalışan şerefsizler, bitmiyor tükenmiyorlar ! Halbuki devletin gözünden hiçbir şey kaçmaz. Suç işleyen kim olursa olsun anında bulunur ve adalet önünde kesinlikle hesap verir. Ama bu dediğim yerlerde böyle olmuyor, suç oranı artıkça artıyor. Beni yok etmek isteyenler, ellerini kollarını sallayarak kendi içimde rahatlıkla dolaşıyor. Kimin ne olduğunu bilemiyoruz.

Allah’tan güçlü bir istihbarat teşkilatına sahibiz. Önemli isimleri gidiyor yattıkları yerde ortadan kaldırıyor. Ama ne kadar kaldırırsan kaldır bunlar her yerde var. Dünya ülkelerine dağılmış ve oralardan şer güçleri yönetiyorlar.

Özellikle Güney ve Doğu Anadolu’muz yaşamın zor günlerinde. Orada yaşayan Kürt vatandaşlarımızla uzaktan yakından alakaları yok. Çoğu Ermeni kökenli. Onların esas amaçları ortada ! Türk ırkını yok sayıp kendi ırklarını ortaya çıkartmak ! Türkiye’nin hemen yanı başında yeni bir Kürt devleti kurmak onların idealleri. İdeallerine ulaşırlar mı ulaşamazlar. Tüm Dünya devletleri onlarla birlik olsa dahi, Türkiye’nin kıskacından asla kurtulamazlar.

FETO bunların gerçek uzantıları. Sinsi görünüp bizi darmadağın edenler ortaya çıkartıldıkça hayretler içerisinde kalıyoruz. Bunlar kendi kurguladıkları tarikatlarla mezhep savaşını sahneye koymaya çalıştılar ama bu tehlike bence henüz geçmiş değil. Başka kimliklerle zehirlerini kusmaya çalışacaklar.

Ne olursa olsun hangi kimliklerle oluşurlarsa oluşsunlar asla hedefledikleri planları başarıya ulaştıramayacaklar. Onlar bunlar değil. Bunlar çok ayrı şekilde beyinleri çalınmış insanlar.

En korkuncu da bu, düşmanın ve dostun hangisi olduğu belli değil. Gündüz başka gece başka bunlar. Tıpkı mitolojide bahsi geçen kurt adam gibi bunlar. Mecliste varlar sesleri solukları çıkmaz. Demokrasi var ya onların tek tutundukları dal.

Ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Eninde sonunda nerede yaşadıklarının farkına varacaklar. Tüm amaç ve gayeleri vatan ve millet aşkına görev yapan güvenlik güçlerimizin “DUR” çağrılarına karşı uzun menzilli silahlarla ve bomba yüklü araçlarla karşılık veren bu acımasızlar eninde sonunda hiç yeşermeden kuruyup gidecekler.

Genç fidanlarımızı kurdukları kalleş pusularla acımasızca öldürüyor. Merhametten zerre kadar bihaber olan bu caniler neden ve niçin öldürdüklerini biliyorlar mı acaba ?

Arkalarında Asala Ermeni örgütü ve FETO olduğu artık bilinen bir gerçek. Yoksa ülkemde benim gibi hak ve hukuka sahip bu azınlık neden bana kurşun sıksın !

Avrupa birliği hülyası ile kendi öz benliklerimizi kaybetmek üzereyiz. Lanet olsun Avrupa Birliği denen kuruluşa !

Onların hepsi benim açtığım yaraların acısıyla kıvranırken, beni bir an olsun düşünür mü ? Baksanıza eski Meclis başkanı bile konuşmasında kin ve nefret sunuyor. Bu milleti esaretten kurtaran için söylemediği söz yok. Rize ilimizde yaptığı konuşma sinir uçlarımızı tedirgin etti.

Yok kardeşim, burası Türkiye ve öz vatan topraklarımız…

Burada yaşayan her kim olursa olsun, Türk Kanun ve nizamlarına uymak zorunda.

Şayet belirlenen kanun nizamlarına uyulmuyorsa, gerekenler yapılmalıdır. Olur olmaz yerde nerede yaşadığını bilecek ve ona göre konuşacaksın !

Nuri Erdener (Nam-ı diğer, Boksör Nuri)

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *