Sakarya’da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 24 Şubat 2022 Perşembe günü Sakarya Mahallesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve yenilenen Kapalı Spor Salonunu AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ile birlikte yerinde inceledi, basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

YARI OLİMPİK HAVUZ TÜM BÖLGEYE HİZMET VERECEK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,

”Yapı, bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşmakta ve toplam inşaat alanı 2 bin 425 metrekaredir. Yapının ana taşıyıcı sistemi betonarme yapı olmakla birlikte yüzme havuzu çatısı çelik konstrüksiyon çatı sistemi olarak imal edilmiştir” dedi.

DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Başkan Tosyalı,

”Bodrum katta bulunan birimler, 1014 metrekare inşaat alanı, kazan dairesi, sauna ve buhar odası soyunma odası, duşluklar, elektrik odası, iki adet antrenman salonu, havuz tesisat alanı bulunmaktadır.

Zemin katta bulunan birimler ise 1369 etrekare alanda engelli WC ve soyunma odası, bay – bayan soyunma odası, duşluklar ve wcler, sağlık odası ve hakem odaları, mescit, protokol odası, iki adet personel odası, giriş fuaye alanı, bay – bayan WC’ler, temizlik odası, havuz deposu ve genel depo,186 kişilik tribün, 15 çarpı 25 metre ebatlarında 375 metrekare alana sahip, 140 santim derinliğinde, 6 kulvarlı yarı olimpik havuz bulunmaktadır.

Birinci katta ise toplam 497 metrekare alana sahip gezilebilir teras bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

SAKARYA KAPALI SPOR SALONU YENİLENDİ

Başkan Tosyalı beraberindeki heyet ile birlikte yenilenen Sakarya Kapalı Spor Salonu’nu da inceledi, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başkan Tosyalı’nın Yüzme Havuzu ile ilgili açıklamaları videodadır :

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *