Kırıkhan OSB için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın 26 Haziran 2021 tarihinde altyapı çalışmaları için ilk kepçeyi vurduğu Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) son durumu Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve AK Parti Kırıkhan ilçe yönetimi tarafından 17 Ağustos 2021 tarihinde yerinde incelendi.

OSB alanında çalışmaların hızlandığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik,

“Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz organize sanayi alanımızı adeta şantiye alanına çevirdi. Bugün çalışmaların yerlerinde incelemelerde bulunuyoruz. İnşallah en kısa zamanda arsa dağılımlarını bitirip Organize Sanayimizi üreticilerimize imalatçılarımıza dağıtacağız. Kırıkhanımıza bu anlamda güzel bir istihdam alanı olacak, katma değer üretecek, iş alanında en büyük sıkıntılarını aşmış olacak” dedi.

CEYLANLI MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLEN OSB’DE 52 FABRİKA

Kırıkhan OSB’nin 860 dönüm arazi üzerinde 52 tane fabrikanın kurulacağı parsellerden oluşacağını vurgulayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,

“Büyüme ihtimali 3 bin 500 dönüme kadar çıkacak bir alan. Bugün küçüklü büyüklü 25 iş makinasıyla faaliyetlerimiz devam ediyor. İnşallah iki aylık kısa bir süre içinde biz yavaş yavaş buradan yatırımcılarımıza tesis kuracak arsalarımızı tahsis etmeye başlayacağız.

Memleketimizin, bölgemizin en büyük sorunu işsizlik. İşsizliğe kökten çözüm olabilecek, yaklaşık 4 bin kişinin çalışabileceği alan. İnşallah en kısa sürede bitirip Kırıkhan halkımıza burayı teslim edeceğiz. Üç bölgede  25 iş makinamızla çalışıyoruz. İhtiyaç halinde 40 iş makinasına çıkarma imkanımız var. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *