Kırıkhan’daki çeşitli projeler yerinde incelendi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 6 Mart 2021 cumartesi günü Kırıkhan’daki planlanan ve devam eden projeleri yerinde incelediler.

İnceleme gezisine Vali Rahmi Doğan’ın Kurtlusoğuksu Mahallesi’nde karşılanmasının ardından Mimar Sinan Mahallesindeki Helikopter pisti ile başlandı.

Daha sonra Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Bölgesinde yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan yeni Kaymakamlık Lojmanı, inşaat çalışmaları devam eden yeni Hükümet Konağı ile Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası yeni binasında incelemeler yapıldı.

Geziye, yapımına kısa bir süre sonra başlanacak olan Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinde ve Kodallı – Ceylanlı Mahalleleri bölgesinde yapılacak olan “Yer Altı Göleti” projelerinin yerinde incelenmesiyle devam edildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Vali Doğan, Milletvekili Yayman, Belediye Başkanı Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bölükbaş, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile birlikte sözleşmesinin imzalandığı, Hatay ve Kırıkhan turizmine büyük katkı sağlayacağı değerlendirilen, “Amik Gölünün Son Gözyaşı, Gölbaşı Gölü” projesi için Gölbaşı Adalar mahallesinde incelemeler yapıldı.

İncelemelere AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan Belediye Meclis Üyeleri, Parti Teşkilatı ve STK temsilcileri de katıldı.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir