HBB BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ’IN ANNESİ VEFAT ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş hayatını kaybetti.

Başkan Savaş sosyal medya hesabından;

“Sevgili annem Nimet Savaş, tedavi gördüğü hastanede maalesef vefat etmiştir. Pandemi dolayısı ile acımızı telefonla arayarak, mesaj göndererek, sosyal medyadan yazarak paylaşan tüm hemşehri ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Allah rahmet eylesin” şeklinde açıklama yaptı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından vefat üzerine yapılan açıklamada, tedavi gördüğü Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitiren merhume Nimet Savaş’ın, 85 yıllık ömrüne mütevazı bir yaşam sığdırdığı vurgulandı.

Tüm çocuklarını yokluklar içinde büyüten Nimet Savaş’ın vefatının başta Lütfü Savaş olmak üzere ailesini ve sevenlerini derinden etkilediği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

“Merhumenin defin işlemleri pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek, taziyeler, telefon ve sosyal medya kanalları aracılığıyla kabul edilebilecektir. HBB ailesi olarak Antakya Asri Mezarlığı’nda defnedilecek merhume Nimet Savaş’a Allah’tan rahmet, Başkanımız Sayın Savaş ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.”

Allah rahmet etsin.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *