MERCİMEK ÇORBAMIZ KALMADI, AYŞE KADIN FASULYE VEREYİM Mİ?

S’ALGI’N sarmallarında boğuluyoruz. SALGIN sarmalı içerisinde can derdindeyiz. Bununla birlikte “0” ve “1”den oluşan elektronik veri dünyasında ALGI sarmalı içerisindeyiz.

SALGIN karşısında uymamız gereken tedbirler belli ve bu sarmaldan çıkış için şüphe – merak – ihtiyaç hisleriyle AŞI umudumuzu taşıyoruz.

Peki hayatımızı allak-bullak eden ALGI sarmalından nasıl kurtulacağız? Bunun için AŞI beklentimiz de yok.

ABİ, MERCİMEK ÇORBAMIZ KALMADI, AYŞE KADIN FASULYE VEREYİM !

Hep öyledir ya, memleketimizi yönetmeye talipliler seçimler öncesi bizlere SÖZLER verirler. Ve sonrasında o sözler  tutulmaz, bahaneler, bahaneler. Teşbih olsun;

Siyasetçi “Bize gel, mercimek çorbası içireyim” der, gidersin.

“Ya kusura bakma afedersin, mercimek çorbamız kalmamış, Ayşe Kadın Fasulye getireyim mi?” diye sorar. Bu defa Ayşe Kadın Fasulye beklentisine girersin. Ama bekler durursun, hiç gelmez.

Defalarca şiddetli HAYAL KIRIKLARI olur üzerimizde, hep o sözler üzerine. Hepsinde “ALGI” Koordinasyon Merkezi tarafından o kırıkların üzerine bedava yeni umutlar inşa edilir ve o umutların içinde bedava yaşamaya devam ederiz.

HATAY’A BÜYÜK MÜJDE GELİYOR”

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın 21 Kasım 2020 tarihli twitter mesajı: “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn.@RTErdogan Beyfendinin talimatlarıyla, AK Parti olarak haftaya Medeniyetler şehri #Hatay’ımıza çok büyük müjdemiz olacak..

Sayın büyüklerimiz,

Boğulduk. Vatandaş olarak S’ALGI‘N sarmallarından kurtulmak istiyoruz.

Bu defa o söz verilen mercimek çorbasını içebilecek miyiz? Yoksa?

Ali Gez

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *