EL BİRLİĞİYLE YARALARIMIZI SARDIK !

İskenderun’daki orman yangınlarında zarar gören vatandaşlara yapılan yardımlar konusunda 3 Kasım 2020 Salı günü Kaymakamlık bahçesinde basın mensuplarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı ile ilgili olarak İskenderun Kaymakamlığı’nın açıklamada :

“İlçemiz Kaymakamı Sn. İskender Yönden’in koordinasyonu ve hayırsever iş insanlarının katkılarıyla yangın mağduru olan halkımızın yaralarının sarılması için bir yardım eli daha uzatıldı.

27 Ekim 2020 Salı günü İlçemizde meydana gelen orman yangınlarından dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için hassasiyet gösteren Kaymakamımız Sn. İskender Yönden, devlet imkanlarıyla sardığı yaraları hayırsever iş insanlarımızdan aldığı nakdi ve ayni katkılar ile de adeta pansuman yaparak, kentimiz nezdinde devletin sıcak ve samimi yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Nakdi ve ayni katkılarından dolayı; İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı başta olmak üzere, bölgemiz iş ve sanayi sektörünün öncü dinamikleri olan Paşa Karaca, Şükrü Alpaydın, Uğur Ateş, Abdullah Bozatlı, Atıf Ceritbinmez, Osman Tufan, Yusuf Dönmez, Ahmet Akyüz ve Ali Özyurt’a müteşekkiriz”  ifadelerine yer verildi.

 

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir