UİGAD Hatay il Temsilciliğine Ali Gez atandı

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) Genel Merkezi’nde Genel Başkan Cesim Yener tarafından 2 Mayıs 2020 tarihinde imzalanan yazılar ile Derneğin İl Temsilciliklerine resmi atamalar yapıldı.

Buna göre Hatay İl Temsilciliğine Ali Gez atandı. Diğer illerin temsilciliklerine yapılan atamalar ise şöyle gerçekleşti: 

Adana İl Temsilcisi Sadettin Biçen, Ankara İl Temsilcisi Kudret Dabakoğlu, Aydın İl Temsilcisi Adnan Aytaşkın, Bursa İl Temsilcisi Murat Dindoruk, Çankırı İl Temsilcisi Mehmet Demirci, Denizli İl Temsilcisi İbrahim Çağdaş Yenidede, Diyarbakır İl Temsilcisi Mehmet Cihat Toprak, Erzurum İl Temsilcisi Efendi Sari, Eskişehir İl Temsilcisi İpek Yiğit, Gaziantep İl Temsilcisi Esin Korkutan, Giresun il Temsilcisi Ercan Tarı, İstanbul İl Temsilcisi Emrullah Güvener, Karabük İl Temsilcisi Erkan Börekçi, Konya İl Temsilcisi Mustafa Ekmekçioğlu, Muş İl Temsilcisi Veysel Eşin, Sakarya İl Temsilcisi Yalçın Nejdet Sarıkaya, Samsun İl Temsilcisi Sait Çetintaş ve Sivas İl Temsilcisi Mehmet Küpeli.

Başkan Yener, “Saygıdeğer meslektaşlarımızı İl Temsilcisi olarak atadık”

Resmi atamaları onaylayan Başkan Yener;

“Değerli UİGAD ailem ve saygıdeğer meslektaşlarım. Dernek yönetimini aldığımız süreç içerisinde, UİGAD olarak hem internet gazeteciliğinin önemli bir noktaya getirilmesi adına hem de akademik ve eğitim alanlarında çeşitli çalışmalarımız oldu. Bu anlamda yapmış olduğumuz istişareler sonucunda belirlediğimiz, saygıdeğer meslektaşlarımızı derneğimizin il temsilcisi olarak atayacağımızı bildirerek, il temsilcilerimize yeni görevlerinde başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

UİGAD Genel Merkezi tarafından, İl Valiliklerine ulaştırılmak üzere il temsilciliklerine belirlenen isimlerin atandığına dair ıslak imzalı resmi yazıların hafta içi kargoya verileceği açıklandı.

Hatay İl Temsilcisi Ali Gez, “Allah utandırmasın”

Dernek yönetimi tarafından Hatay İl Temsilcisi olarak atanan Ali Gez konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden şu mesajı yayımladı :

Hayırlı olsun… Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) ailesinin öncelikle bir üyesi olmam, sonra da Hatay İl Temsilcisi olarak atanmam vesilesiyle; UİGAD Genel Başkanı Sayın Cesim Yener ile Yönetim Kurulunun saygın yönetimine çok teşekkür ediyorum.

Görevlerimizi lâyıkıyla yerine getirmek niyet ve iradesi ile yüce Rabbimden kolaylıklar diliyorum.

İnternet Gazeteciliği’nin saygın bir meslek olarak kabulü ve icrası kapsamında, Derneğimizin tüzüğü ve hedefleri çerçevesindeki çalışmalarda tüm dostlardan destek talep ediyorum. Allah utandırmasın.”

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir