İskenderun Sahilinde tuvalet bulmak dert…

Vatandaş İskenderun sahilinde yeterli sayıda ve temiz – hijyenik tuvalet bulamamaktan dertli.

“Bisiklet Yolu” yapılıyor da “Ayak Yolu” niye yapılmıyor? diyor, dertli dertli.

Mevcut “özel” sosyal tesislerin tuvaletlerini kullanamamaktan dertli. İddiaya göre sadece tuvalet amaçlı gelenleri içeri almıyorlarmış ! Vatandaş şikayetçi ve oldukça dertli.

Sahile çıktığında kızını götürebileceği tuvalet bulamadığından, Öğretmenevi’ne tahsis edilen sosyal tesisteki tuvaletin (iddiaya göre = REZİL vaziyette) temizliğinden – hijyeninden, sıkışan koskoca adamın sahildeki bir tuvaletin içine (PİSLİK nedeniyle) giremeyip, AF EDERSİNİZ, dış duvarını AYAK YOLU olarak kullanmasına şahit olmaktan dolayı çoook dertli.

Buyrun, İskenderun KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU’na ilk müracaat olsun.

Bu konuda üç imzalı dilekçe istemeyin kimseden. “İskenderun Sahiline Tuvalet” konusunda doğrudan çalışma grubu mu oluşturulur bilemem ama, birileri duysun ve ivedilikle bu konu dile getirilsin, incelensin, eksik/hatalı yönler tespit edilip düzeltilsin, GASTRONOMİ ŞEHRİ HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNİN SAHİLİNE BEKLENEN TURİSTLER GELMEDEN ÖNCE !

Vatandaş bu konuda dertli, anlaşılan İskenderun sahilinde tuvalet, çok büyük dert !

Tuvalet, Helâ, Ayak Yolu, Water Closed (WC), ismini ne koyarsanız koyun, sıkışan insanların dertlerini giderecek tedbirleri alın.

Allah kimseyi sıkıştırmasın,

Sahilde…

Ali Gez

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir