4 Ambulans İçin Anahtar Teslim Töreni Düzenlendi

Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen 2020 Model 4 Ambulans 27 Ocak 2020 Pazartesi günü düzenlenen anahtar teslim töreniyle Defne, İskenderun, Reyhanlı ve Payas’taki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli personele teslim edildi.

Anahtar teslim törenindeki konuşmasında Devletimizin sağlık sistemine yatırımlarının gün geçtikçe artarak devam ettiğini belirten Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat,

“Gelişen yeni Türkiye yolunda Sağlık Sistemine yapmış olduğu yatırımlar gün geçtikçe artarak devam etmektedir.

Şüphesiz bu yatırımlar arasında, Acil Sağlık Sistemi içerisinde bulunan 112 Acil Sağlık ve UMKE sağlık hizmetleri de bulunmaktadır.

Bu yatırımlarla birlikte, vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmetlerinin sunumuyla birlikte sağlık hizmetlerinde memnuniyetinin artığını görüyoruz.

Tahsisi yapılan 4 adet ambulans; İl Ambulans Servisi Başhekimliği ‘ne bağlı Defne, İskenderun, Reyhanlı ve Payas İlçelerinde bulunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonların da görevli personellerimize teslim edildi.

İl genelinde Özel Sektöre ve Kamuya ait tüm ambulansların sevk ve koordinasyonu sağlayan Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı bünyesine, tahsisi yapılan 4 ambulans ile birlikte toplamda ambulans sayısı 88’e yükseldi.

Hem bu ambulansların ilimize tahsis edilmesinde hem de bugüne kadar ilimize sağlık alanında yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ambulansların ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir