31 Ocak’ta İskenderun Aile Danışma Merkezi Açılışına Davet

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Çay Mahallesi Tayfur Sökmen Bulvarı İskenderun Plaza No. 19 Kat.2 Daire 5‘te hizmete verecek olan İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi için vatandaşları 31 Ocak 2020 Cuma günü saat 14.00’da düzenlenecek açılış törenine davet etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı;  olan Aile Danışma Merkezi’nden kadın, erkek, çocuk tüm İskenderun halkının yararlanabileceğini, Merkez’de Doç. Doktor, Psikolog, Kadın Hakları ve Çocuk Hakları Avukatı’nın görev yapacağını belirterek,

”İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Hatay Barosunun katkıları ile kurulmuştur. Ailenin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek amacıyla, bireylerin aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesiyle ilgili sorunları önleme ve çözme kapasitelerini geliştirmek birincil amacımızdır”dedi.

Başkan Tosyalı açıklamasında,

”Görevli kadromuz bireylere ya da gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici tüm program ve çalışmaları yaparak meslekleriyle ilgili konularda eğitim ve danışmanlık vereceklerdir” şeklinde konuştu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *