Uygulamalı Teknik Eğitime Kamyon Bağışı İle Destek

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Ovalı Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi Hatay Ford Bayii tarafından Ford marka kamyon bağışlandı.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 25 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 10.30’daki anahtar teslim törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Mesleki ve Teknk Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım ve diğer davetliler katıldı.

Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören törende yaptığı konuşmada Türkiye genelinde eğitime destek kapsamında başlatılan 80 adet araç bağışı kampanyasının son ayağının İskenderun’ da gerçekleştirildiği bilgisini paylaştı, mesleki lise öğrencilerinin teknik eğitimlerini uygulamalı olarak yapmasına katkıda bulunmaktan dolayı büyük bir kıvanç ve mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

İTSO Katkısıyla Dizayn Edilen Toplantı Salonu

Tören programı esnasında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla dizayn edilen toplantı salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakam Yönden, eğitime sunduğu katkı dolayısıyla Ford Otosan’ın merkez ve taşra yönetimine, Ovalı Otomotiv ailesine, çeşitli proje ve organizasyonlar da maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a ve onun şahsında İTSO’nun tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir