Güldür Güldür Show’daki Hüseyin’in Belen’deki Programı

Güldür Güldür Show’da “Hüseyin” karakterini canlandıran ünlü tiyatro sanatçısı Erdem Yener, Belen Sebati Günenç İlkokulu Öğretmeni Osman Güneri tarafından başlatılan “El Birliği Projesi”ne destek olmak amacıyla Belen’e geldi.

Sanatçı Erdem Yener, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Öğretmen Osman Güneri, Bilge Kırtasiye ortaklarından Ramazan Kaya ve beraberindeki misafirlerle gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Bahçeşehir Koleji’nde söyleşine katıldı.

Sevenleriyle bir araya geldiği Söyleşi’de hayat hikayesini, başından geçen ilginç olayları anlatan, öğrencilerin sorularını cevaplandıran Yener, program sonunda projede emeği geçen Öğretmen Osman Güneri’ye, Belen Belediyesi’ne, Bilge Kırtasiye’ye, Bilgin Pastanesi’ne ve tüm destekçilere teşekkür etti, günün anısına fotoğraflar çektirdi.

EL BİRLİĞİ PROJESİ

Belen’deki okul sahalarına oyun alanları çizmek, öğrenciler için spor malzemelerini temin etmek, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek gibi hedefleri amaçlayan, yaklaşık iki aydır hızla devam eden El Birliği Projesi, Galatasaray, Hatayspor, Trabzonspor, Diyarbakırspor gibi köklü kulüplerin de desteklemesiyle çığ gibi büyüdü.

ERDEM YENER

İskenderun Yıldırımtepe mahallesi’nde doğan, Fevzi Çakmak İlkokulu, 5 Temmuz Orta Okulu ve İskenderun Lisesi’nde eğitim gören sanatçı, 1998 yılında Ankara’ya yerleşti, 2003 yılında da İstanbul’a taşındı. Tiyatro yanında müzik, reklam, dizi sektörlerinde de faaliyetlerde bulundu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *