Neyi, Kimi, Nereden, Niçin Takip Edeceğiz ?

Ortak geleceğimiz için Cumhuriyetimizin 96’ncı yıldönümünde İSTİHBARATÇI olmamıza gerek yok.

Sadece yaşadıklarımız için iyi bir gözlemci olmaya, olayları ve oynananları anlamaya, birden çok bilene danışmaya ve çoluk-çocuğumuz başta olmak üzere geleceğimiz için olabilecekleri tahmin etmeye çalışmamıza gerek var.

Cumhuriyetimizin 2023’ncü, 2071’nci hedeflerine nesillerimizin kazasız-belasız, ayakta, dimdik ve giderek daha güçlü olarak devir tesliminde bizlere düşen: yaşadığımız şu günlerimizde, aylarımızda ve yıllarımızda etrafımızda döndürülen fırıldaklara karşı uyanık olmak.

Bunu yaparken hem burnumuzun dibinden hem de dünyanın çok uzaklarından her sesi duymaya çalışmak zorunluluğumuz var.

Teknoloji avuçlarımızda artık, iletişim olanağı gazete satırları arasından avuçlarımızın içine girdi. İletişim üstünlüğünü kazanmak, bize karşı ve bizden yana hamleleri vatandaş olarak anlayabilmek amacıyla teknolojiyi bırakmamız mümkün değil, hatta daha yoğun kullanmak zorunluluğumuz var.

DUYARSIZ KALMAMAK İÇİN TAKİP ZORUNLULUĞUMUZ VAR…

* Neyi takip edeceğiz?

Gündemi takip edeceğiz.

* Kimi takip edeceğiz?

Gündem ile ilişkisi olan herkesi, her kurumu, her devleti takip edeceğiz.

* Nereden takip edeceğiz?

“Bilmesi Gereken” prensibi ölçüsünde gündem ile ilişkili “kim?” sorusuna karşılık gelenleri “yeni dünya” ismi verilen internetten, görsel ve işitsel medya’dan en çokta sosyal medyadan takip edeceğiz.

* Niçin takip edeceğiz?

Kendimiz, ailemiz, sülalemiz, Cumhuriyetin kazandırdıklarını muhafaza, milletimizin huzuru, ülkemizin birliği, Devletin ilelebet devamı; 2023 hedefleri, 2071 yıllarına atfedilen vizyon için. Ve “DÜŞMANIN UYUMADIĞINI” unutmayarak gördüğümüz, duyduğumuz, hissettiğimiz her şey için kaygı duymak, birlikte ve güçlü olmak, birbirimizle paylaşıp o hedef ve vizyonlara nesillerimizi hazırlamak için. Aynen Türk düşmanlarının yaptığı ve yapmayı bırakmayacakları gibi.

VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR.

Vatanını seviyorsan, görevlerini iyi yap, uyanık ol, gündemi takipte kal.

Ali Gez

*************

BUYRUNUZ !

Gündem’den :

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *