Vali Doğan, Ailelerini Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan 5 ve 6 Eylül 2019 tarihlerinde iki şehit ailesini kabul etti.

Vali Doğan, 5 Eylül 2019 Perşembe günü saat 14.00’te Şehit Polis Memuru Fatih Kılbey’in eşi Özlem Kılbey ve çocuklarını kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet ederek yakından ilgilenen Vali Doğan, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek, şehitlerimizin emaneti olan şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Şehit eşi Özlem Kılbey ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 24 Ağustos 2019 tarihinde Diyarbakır’da şehit olan Özel Harekat Polisi Ali Uçar’ın ailesini 06 Eylül 2019 Cuma günü saat 14.30’da Valilik Makamında kabul etti.

Vali Doğan, aile üyeleriyle bir süre sohbet ederek yakından ilgilendi. Şehidimizin anne ve babasına bir kere daha sabır ve başsağlığı dileyen Vali Doğan, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade etti. Vali Doğan, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine devlet olarak daima destek olacaklarını dile getirdi. Şehit Özel Harekat Polisi Ali Uçar’ın ailesi ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

 

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *