Ünlü Futbolcu Saffet Sancaklı Belen’de Nikah Şahidi Oldu

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz’ün Oğlu Alaattin ile Büşra’nın Düğün Merasimine katılarak genç çiftlerin nikahlarını kıydı.

MHP Kocaeli Milletvekili ve aynı zamanda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe futbol takımlarında oynayan, 21 kez millî formayı terleten Saffet Sancaklı, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı ve MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal nikah şahidi oldu.

Milletvekili Sancaklı’nın düğün salonuna girmesiyle büyük bir coşku yaşanırken, davetliler bolca fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün nikahı kıymasıyla genç çiftlere nikah cüzdanını veren Milletvekili Sancaklı,

“Tüm misafirlerimiz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Çok hayırlı bir iş için burada toplandık, iki yavrumuz bir yastığa baş koymak için anlaşmışlar, inşallah vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirler, bizlerde buna şahitlik ederiz” dedi.

Düğün merasiminde söz alan Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı da iyi niyet dileklerini ileterek, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir