İskenderun’da Muhtar Bilgi İletişim Sistemi Merkezi Tanıtım Toplantısı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Muhtar Bilgi İletişim Sistemi Merkezi (MUBİM) projesi, HBB İskenderun Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıyla İskenderun, Arsuz ve Belen Mahalle Muhtarlarına tanıtıldı.

HBB Muhtarlar Daire Başkanlığı tarafından muhtarların sorun ve taleplerine yardımcı olmayı amaçlayan proje tanıtım toplantısında açıklamalar yapan MUBİM Sorumlusu Orhan Mustafa Atçılı, “Hizmete yeni sunduğumuz bu projeyle muhtarlarımızın sorun ve taleplerini anında çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Toplantıda, karşılıklı olarak sorunlar tartışıldı, beklentiler yanıt buldu ve muhtarlar sıkıntılarını dile getirdi.

“SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURABİLMEK İÇİN DİYALOG İÇİNDE OLMAMIZ GEREKİR”

Muhtarlarla yakın diyalog içinde kalarak sorunları birlikte çözmeyi amaçladıklarını belirten proje sorumlusu Atçılı,

“Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin muhtarlarımızın istek ve taleplerine yanıt verme, muhtarlarımızın da vatandaşa yanıt verme yükümlülüğü vardır. Bu nedenle, belediyemiz bünyesinde bulunan tüm birimlerden istekte bulunmak yerine çözüm odaklı tek merkezde sorunları toplayıp çözüme kavuşturmak istiyoruz.

Sorun ve taleplere hızlı dönüş yapmak ve çözüme kavuşturmak için karşılıklı diyalog içerisinde olmamız gerekir. Bu sistemle sorunlarınızı tek tuşla merkezimize iletebilecek ve kısa sürede yanıt alabileceksiniz” açıklamalarında bulundu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *