Geceleri Fuhuş ve Madde Bağımlılarının Mekânı Haline Geldi

İskenderun Sarıseki Mahallesi’nde 2016 yılında faaliyete geçen Fuat Tosyalı Spor Tesislerinin bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı harabe haline dönüşmesi İskenderun Kayraspor Teknik Direktörü A. Seyfi Kesik tarafından kamuoyu açıklaması ile eleştirildi.

Seyfi Kesik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, tesisin harabeye dönmeye devam ettiğini, dört aya yakındır elektriklerinin kesik olduğunu, geceleri fuhuş ve madde bağımlılarının mekanı olduğunu açıkladı. Kesik’in açıklaması şöyle,

“80 Bin nüfusa hitap eden bölgemizin tek sosyal ve spor tesisi olan Tosyalı Tesisleri her geçen gün harabeye dönmeye devam ediyor.

Yaklaşık 4 aya yakındır elektriklerin bile kesik olduğu tesis, geceleri fuhuş ve madde bağımlılarının mekânı haline geldi.

Tesisin içinde bulunan bütün konaklama, cafe, yüzme havuzu vesaire bulunan bütün bölgeler insan boyu otla kaplanmış halde öylece beklemektedir.

Açılışında kurbanlar kestiğimiz ve bugüne kadar bütün aydınlatma temizlik ve tribün kapama dahil her şeyimizi feda edip yaptırdığımız tesisimiz bitmek üzeredir.

Defalarca yetkililere belirtmemize rağmen hiçbir gelişme olmayışı ve bölge insanlarını ikinci sınıf vatandaş yerine koyup ilgisiz alakasız kalınması bizi derinden yaralamaktadır.

İskenderun Merkez’de böyle bir duruma asla müsaade edilmeyeceğini ve anında bütün sorunların giderileceğini de çok iyi biliyoruz.

Kimsenin bizleri ikinci sınıf vatandaş yerine koyamayacağını ve hiç bir menfaatin bizim toplumsal olarak çıkarlarımızın önüne geçemeyeceğini çok yakında binlerin kapınıza dayandığında ve gerekli bütün kurumlara şikayetler yapıldığında anlayacaksınız.

Sizlerin buraya hizmet için geldiğini yakında anlamanız dileğiyle” dedi.

İskenderun Kayraspor Teknik Direktörü Seyfi Kesik’in sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklamalar üzerine ilgili ve yetkililerin ne yapacağı merak edilmektedir.

HABER : ALİ GEZ

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *