EXPO Uzmanları : Hatay EXPO 2021 Ziyaretçilerin Kalplerine Kokunacak

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kazandırılan ve Hatay’ın tanıtımı ile kalkınmasında önemli yer alan EXPO 2021 organizasyonu, uluslararası uzmanlar tarafından 29-30 Ağustos tarihlerinde denetlendi.

İki günlük inceleme ziyaretinde EXPO yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Savaş’a HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, ilgili daire başkanları ile EXPO ve Gastronomi Birimi Koordinatörü Ömer Faruk Çelebi eşlik etti.

HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, 29 Ağustos günü yapılan toplantıda EXPO 2021 Hatay Projesi ile ilgili olarak yapılan çalışmalar ve proje bütçesiyle ilgili EXPO yetkililerine bilgi verdi. Toplantının ardından EXPO alanlarını yerinde incelemek isteyen heyet, çalışma alanlarına giderek buradaki çalışmaları gördü ve memnuniyetlerini dile getirdi.

Birim koordinatörü Ömer Faruk Çelebi ve çalışma ekibi, 30 Ağustos günü Uluslararası EXPO Uzmanı Sven Stimac ve AIPH Dış İlişkiler Müdürü Treve Evans ile bir araya geldi. Çalışma ekibi EXPO 2021 Hatay projesi için yapılan çalışmalar ve gelinen son durum hakkında detaylı bilgileri paylaştı.

EXPO yetkilileri, iki günlük toplantı ve inceleme gezisinin ardından çalışmaların hız kesmeden devam etmesini istedi ve Hatay’da gerçekleşecek bu dev organizasyonun ziyaretçilerin kalplerine dokunacağından emin olduklarını ifade etti.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *