Dörtyol’da 8 Mahalle’de AÇEM Eğitimleri Başlıyor

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ile Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy arasında 27 Ağustos 2019 tarihinde imzalanan Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) eğitimleri 1 Ekim 2019 tarihinde Dörtyol’un Çaylı, Özerli, Karakese, Kuzuculu, İcadiye, Kışlalar, Yeşilköy ve Ocaklı Mahallelerinde başlıyor.

Dörtyol Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre, AÇEM’lerde 36 ile 54 ay arasındaki çocuklara okul öncesi eğitim verilecek. Ayrıca veliler de Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak olan El Sanatları (Biçki Dikiş, Dekoratif Ahşap Boyama, Ebru vb.) kurslarında eğitim alabilecekler.

Eğitim verecek öğretmenler Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilecek, diğer tüm imkânlar Dörtyol Belediyesi tarafından sağlanacak.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların kayıt için, Aile Hekiminden alacakları Sağlık Raporu, Kimlik Fotokopisi ve 3 adet fotoğraf ile beraber Dörtyol Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *