Çaylar Belediyemizin İkramıdır !

Telefon çaldı. Arayan, Yazar-Şair Servet Yılmaz ağabeyim.

Birlikte yeni faaliyete giren Denizciler Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salon ve Sosyal Tesisleri’ne gittik.

Servet Yılmaz ağabeyim “DEPREM” başlıklı son kitabını hediye etti. Teşekkür ederim.

Muhabbetimize Çok Amaçlı Salon Sorumlusu İhsan Genç ağabeyim de katıldı.

Sosyal Tesisin nazik görevlileri, koyu muhabbetimiz esnasında üst üste demli çay bardaklarını dolu getirdi, boş götürdü.

Çok amaçlı salonda müştemilat eksikliklerinin tamamlanmaya çalışıldığını, bir süre sonra düğün törenlerinin yapılmaya başlanacağını öğrendim.

Her dört İskenderunlu’dan birinin yaşadığı bölgemizde, düğün salonu sayısının daha da artması gerektiğini düşünüyorum.

Bu amaçla, geçmiş yıllarda sıklıkla dile getirdiğim Denizciler eski semt pazarı yerine “MODERN SEMT PAZARI” için adım atılacak ise projenin İKİ KATLI ve üst katının DÜĞÜN SALONU şeklinde tasarlanmasını çok arzu ediyorum.

Bu vesileyle, 20 Nisan’da (yarın) yine bölgemiz şairlerinden Eşref Azgın Türkeri ile Rıfat Kara abimin bu sosyal tesisteki kitap imza etkinliğine davetlerini hatırlatmak isterim.

Sosyal Tesisin bulunduğu D817 Karayolu yanındaki servis yolunun her iki tarafı, yasak levhaları olmasına rağmen park eden araçlarla doluydu. Ve çözüm için hiç bir somut adım yok !

Alışkanlık ya, hesap ödemeye kalktığımda “Çaylar Belediyemizin ikramıdır, afiyet olsun” dendi, ben de içimden “İNŞALLAH BU TESİSLERİ BELEDİYE İŞLETMEYE DEVAM EDER” dedim.

Vesselâm, Ali GEZ

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *