Milletvekili Özel, “Deniz tahkimatı çalışmalarına başladık”

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, sosyal medya hesabı üzerinden İskenderun Sahilindeki su taşkınlarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmaları açıkladı.

Vekil Özel açıklamasında,

“Depremde İskenderun sahili boyunca yaşanan çöküntü sebebiyle meydana gelen su taşkınlarını durdurmak için deniz tahkimatı çalışmalarına başladık.

Yapılan projelerin tamamlanmasıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız, Altyapı Genel Müdürlüğümüzce iş makinalarımız sahaya indirildi ve bugün itibariyle inşaata start verildi.

Sayın Bakanımıza, Değerli Genel Müdürümüze ve özverili çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.

Balıkçı barınağı, sahil güvenlik hattı ve anıt alanı arkası başta olmak üzere sahil boyunca kıyıdan şehrin iç kısımlarına kadar gelen su baskınlarını böylece önlemiş olacağız.

Depremden ötürü içme suyu, altyapı ve diğer tesislerde yaşanan sorunların tamamı çözülene kadar, son vatandaşımız evine yerleşene, son esnafımız işyerine kavuşana kadar sabır ve azimle durmak yok yola devam…

Hangi kurumun sorumluluğunda olduğuna bakmadan, sorunlar üzerinden topu birbirine atmadan, hemşerilerimizin her talebini talimat, her sorununun çözümünü ödev bilip çalışacağız.

Sabırla ve zamanla şehrimizi yeniden ihya edip, birbirimize kenetlenip, yarınlarımızı el birliğiyle inşa edeceğiz inşaallah” ifadelerini kaydetti.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *