HAKAN BOLAT’TAN SİTEM ÜSTÜNE SİTEM

Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’un Başkanı Hakan Bolat, 6 Şubat’ta yaşanan felaketin ardından ilk kez basın mensuplarının karşısına çıktı.

2022-2023 Sezonunu ve play-off sürecini ayrıntılarıyla anlatan Bolat, konuşmalarında oldukça sitemkâr konuştu.

Başta Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne, İskenderun Belediyesi’ne sitem eden Bolat, kentin ileri gelen sanayi kuruluşlarına da aynı şekilde sitemkârdı.

Sahası olmadan mücadele eden bir kulübün bundan daha iyisini yapamayacağına da değinen Bolat;

“Sahası olmayan, depremden çıkmış ve şehrin dinamiklerinden destek görmeyen kulübü grup finaline kadar taşıdık. Eğer ki birbirimize kenetlenebilseydik bugün 1. Lig’teydik.

En büyük sitemim Büyükşehir Belediyesi’nedir. İskenderun Belediyesi ile şehrimizin dinamiklerinden de destek göremedik ama Büyükşehir Belediyesi bizlere hiç el uzatmadı” dedi.

Başkanlık görevini bırakmakta kararlı olduğunu ancak Milletvekili Abdulkadir Özel ile yaptığı görüşmeden sonra verilen sözlerin yerine gelip gelmediğine bakacağını ve yol haritasını ona göre belirleyeceğini belirten Bolat;

“Kulübün 72 milyon Liranın üzerinde masrafı var. Bu masrafı tek başımıza çekmek artık zor! Sponsorluk bekliyoruz. Yerel yönetimlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: Yaşar Güllü

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *