Köşe Yazarımız Nuri Erdener’in Mutlu Günü

İskenderun’un eski boksörlerinden, usta balıkçı, aynı zamanda memleketimizde basın sektöründe Köşe Yazarı olarak makaleleri ilgiyle takip edilen Nuri Erdener (Nam-ıdiğer Boksör Nuri)’in oğlu Serhat, Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinden Yusuf ailesinin kızları Emel ile evliliğe ilk adımını attı.

Sosyal medya hesabından Osmanlı İmparatorluğu’nun altı yüzyıl hüküm sürdüğü Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde, oğlum Serhat ile Emel’in nişan merasimi, ananelerimiz eşliğinde yapıldı ifadelerini kullanan Nuri Erdener,

“Her karış yeri buram-buram Türk kokan ve milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun yaşadığı Kırcaali şehrinin saygıdeğer insanı Sunay ve Muzi Yusuf ailesinin sevgi dolu kızı Emel ile Nuri ve Azize’nin tek oğlumuz Serhat’ın Kırcaali otelinde düzenlenen törenle nişanları yapıldı.

Özgün Bulgar Türk müziği ve yöresel müzik eşliğinde törelerimizi yaşadık.

Bizleri vatanımızda hissettiren tüm Kırcaali dost ve akrabalarımıza şükranlarımızı sunar genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz” dedi.

Bizler de DenizcilerHaber.org platformu olarak her iki aileye hayırlı olsun der, genç çiftlere, sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler dileriz.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *