YAYLADAĞI DALIŞ AKADEMİSİ TEMELİ ATILDI

Yayladağı ilçe sınırları içinde kalan Karamağara bölgesinde, dalış ve yat turizminin geliştirilmesi kapsamında, Hatay Valiliği, Yayladağı Belediyesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliği ile gerçekleştirilen 1. Etap Dalış Akademisi Projesine ait tesisin temeli törenle atıldı.

Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe törende yaptığı konuşmada;

“Bu güzel projenin ilçeye kazandırılmasında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a sonsuz şükranlarını sunuyorum” dedi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ise,

“Karamağara bölgesinde Dalış ve Yat Turizminin geliştirilmesi için 1. Etap Dalış Akademisi Projesi kapsamındaki tesisin kazandırılmasında, mimari alanda maddi manevi desteklerini esirgemeyen, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci ve İSTE öğretim üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu. 

Saklı cennet olarak anılan Karamağara Koyu’nda düzenlenen 1. Etap Dalış Akademisi Projesi’nin temel atma törenine Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ramazan Kör ile çok sayıda davetli katıldı.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *