İÇİMİZ DIŞIMIZ VATAN HAİNLERİYLE KUŞATILMIŞ !

Gücümüzü sınamaya kalkışan şer güçleri, içimizdeki vatan hainleri ve tüm birleşimlerin arkasında olan ABD ve uzantıları, şunu sakın unutmayın ! Türkler şehitlik mertebesine ulaşmak için yaşar ve vatanı uğruna canını seve seve feda eder.

Huzurumuz varken, huzursuzluk deryasına doğru bizleri çekmeye çalışanların son günlerde takındıkları ‘’biz varız’’ telaşları son demlerini yaşıyor.

Etrafımız ateşten bir gömlek gibi. Hangi yöne dönsek karşımızda vatanıma göz dikenlerin gözleriyle karşılaşıyoruz. Bir tarafta dış düşmanlar, bir tarafta iç düşmanlarla mücadele etmek zorundayız.

Türkiye’yi karıştırmak uğruna bir an olsun kafamızı rahat bırakmıyorlar. Buna güçleri yeter mi yetmez mi zaman içerisinde göreceğiz.

Yarınlara bakışımda ikinci kurtuluş savaşına gireceğiz gibi geliyor bana. Şu anlarda kurtuluşu kendilerince tasarlayanlar, eninde sonunda kurdukları tuzaklarda bitecekler. Çok şükür, devletimiz güçlü ve güçlü bir milletin yaşadığı yerdeyiz.

Karşımızda vatanları helâk olan Suriye, Irak ve onlarca komşu ülke insanlarının aç ve bitap hallerini görüyor ve onları üzüntü içerisinde izliyoruz. Onların bu acınacak hallerini ‘‘terör odakları, şer güçler, iç düşmanlar” gördükçe nasıl da hoşlarına gidiyor. Çünkü o ülkeleri bu hale getiren terör ve terörü besleyen ağa babaları, arap ülkeleri birbirleriyle birleşim kararı aldı.

Bence onlarda birlik ve dayanışma yok, petrol zengini bu ülkeler lale devrinde. Keyiflerinin bozulmaması için eşek sırtına yükledikleri dövizleri oraya buraya ulufe gibi dağıtarak parayla özgürlüğü yaşamaya kalkan bu milletler, eninde sonunda bir tarafa itilip bırakılacak. Güya, dünya genelinde üçüncü ordu teşekkülünü kurmak üzereler. Hepsi laf salatası.

Türkiye’yi Arap ülkesi sanan ileri devletlerin hepsi, kiminle, nasıl ve ne şekilde karşılaşacağını bildiği halde ülkemi karıştırmak için her türlü ayak oyunlarını oynamaktan asla vazgeçmiyorlar.

Halen varlıklarını sürdürmeye çalışan uzaktan kumandalı şer güçlerinin hepsi Doğu ve Güneydoğu’da, kahpece kurulan tuzaklarla Mehmetçiklerimizi şehit ediyor.

Sabır, ya sabır ! diyerek onlara gerekli cevaplar veriliyor, ama kalıcı cevap olmadığı için her an ellerine geçirdikleri fırsatlarla üstümüze geliyorlar. Ya ufacık masum çoluk çocuk ve siviller ?

İçimizde yanıp kavrulan bu ateş söner mi ? İntikam sonuçta çok acı olacak ve kimlerle dans ettiklerinin farkına varacaklar.

Terör hangi kaynaktan gelirse gelsin, terör terördür. Bahaneleri güllük gülistanlık, sebepleri hep aynı : Türkiye’yi karıştırmak !

Bazı girişimlerde çok geç kalındığı yönünde sıkıntılar var, ama devletimiz en iyisini bilir. Bir tarafta Yunanistan kışkırtması, bir tarafta güneyimizde yıllardır çektiğimiz sıkıntılar, bir tarafta güzel İzmir ilimizin kurtuluşunda saçma sapan laflar eden İBB başkanı, bunların hepsi diz boyu.

Bu beklentilerin sonucunda gidişatımız heyecanlı bekleyişe kalıyor. Sonunda uyuyan bir devi uyandıracaklar.

Şer güçlerin temsil ettiği siyasi parti içimizde, hem de merkezimizde. Onlara karşı demokrasi adına yaptırımlardan da uzağız. İstedikleri gibi konuşuyor ve istediklerini yapmaya çalışıyorlar. Koca asırlık çınarın kökü kurt kaynıyor. Çatırdatmak için yedikçe yiyorlar. Kemirdikçe kemiriyorlar. Unuttukları tek şey o kurtların ilacı bizlerde gizli.

Bir de en önemlisi içimizde fink atan vatan hainleri. Öyle bir çalışma içerisindeler ki. Laftan anlamaz sözden anlamaz şeklindeler. Yurdumuzda her yapılan olumlu işlerin karşısındalar.

Ne oldu da size, bunca kinlerinizi zehir olarak kusuyorsunuz? Ne derseniz deyin hemen Erdoğan düşmanlığı ağızlarında bitmeyen sakız. Ne yaparsanız yapın, asla bu Türk devletini yıkamayacaksınız! Gücünüz yetmeyecek!

Hükümeti seversiniz sevmezsiniz. O sizin bileceğiniz bir iş. Sevmezseniz seçim zamanı oyu vermez ve gücünüz yeterse hükümeti değiştirirsiniz. Demokrasi şekli Türkiye’de her yönüyle sağlıklı işliyor. Millet oy zamanı oyunu kullanıyor mu ? kullanıyor. O zaman sen demokratik şekilde karşı propagandanı yapacak ve oy potansiyelini artıracaksın.

Ama yok, sizlerin istediği şekil başka. Sizler için bu vatan kökten kaybolmalı. Kusura bakmayın, bu vatan öylesine kazanılmadı ki kaybolsun.

Bu vatan için yüzyıllar boyu kan akıtıldı. Anadolu asırlar boyu şehit kanlarıyla yıkandı. Bir avuç beyinden yoksun insanın isteği uğruna bu vatan asla göz ardı edilmez, edilemez.

İçimizde ki vatan hainleri ile şer güçler kantarın topuzunu şaşırttığı an çok büyük bir uyanış olur. Nereden ve nasıl olduğu bilinmeyen ayağa kalkış olur. Yüzbinler yeniden toprağa düşer, kalan sağlar yeni destanlar yazar, Türk’ün gözü döndüğünde ve özellikle Vatan mevzu bahis olduğunda.

Hiçbir acımasız örgüte benzemez bu millet, kafası attığı an keser, doğrar, biçer, geçer. Bu cennet vatanı sizlere bırakacak nesil daha ortaya çıkmadı, çıkmaz da.

Nuri Erdener (Nam-ı diğer, Boksör Nuri)

Paylaşın...

One thought on “İÇİMİZ DIŞIMIZ VATAN HAİNLERİYLE KUŞATILMIŞ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *