Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği Yeni Yönetimini Seçti

TMMOB Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiği Genel Kurul süreciyle 2022-2024 yılları arasında görev yapacak 18’inci Dönem Yönetim Kurulu’nu seçti.

Genel Kurul toplantılarına 25 Aralık 2021 Cumartesi günü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın toplantı salonundaki başkanlık divanı seçimi ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programda Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği 17’inci Dönem Yönetim Kurulu çalışmalarına ilişkin görüşler dile getirildi, öneri ve talepler sunuldu.

Yönetim kurulu asil üyeliği için Koray Tanın, Neslihan Koç Okurlar, Koray Seküçoğlu, Ali Furkan Yıldırım, Ecem Özsoy Bönceoğlu ve Aybike Soydan ile yönetim kurulu yedek üyeliği için Büşra Baysal Dokuzoğlu, Bahar Turhan, Simay Bilir, Canan Horoz, Aygül Canımoğlu başvurdu.

Genel Kurulun ikinci günü olan 26 Aralık 2021 tarihinde Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğinde yapılan seçimlerde Neslihan Koç Okurlar, Koray Tanın, Ali Furkan Yıldırım, Ecem Özsoy Bönceoğlu, Koray Seküçoğlu, Aybike Soydan Yönetim Kurulu asil üyeliklerine seçildi.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Canan Horoz, Simay Bilir, Aygül Canımoğlu, Büşra Baysal Dokuzoğlu ile Bahar Turhan’dan oluştu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *