Milletvekili Yayman Reyhanlı Barajı önünde açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partililer tarafından Reyhanlı Barajının tartışma konusu yapılması üzerine AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Reyhanlı Barajı önünde açıklama yaparak sosyal medya hesabından yayımladı. 

BURASI BARAJ DEĞİLSE NEDİR?

Video açıklamasında “Arkamda Reyhanlı Barajı var, aslında baraj da denmez bir göl var” diyen Milletvekili Hüseyin Yayman, bu baraj için “Reyhanlı barajı yok” dediklerini ifade etti.

“Aklı var bilmez, gözü var görmez, kulağı var işitmez ! Burası baraj değilse nedir?” diye soran Milletvekili Yayman, açıklamasının devamında şunları söyledi:

Bu Reyhanlı barajı Türkiye’nin en önemli barajlarından bir tanesi. Reyhanlı ovasına, Amik ovasına bereket verecek, can verecek barajlardan bir tanesi. Bu barajımız Allah’a şükür bitti. Fakat sulamayla ilgili problemler var. Bunları önümüzdeki dönemde çözeceğiz. Barajımızda şu an tam 60 milyon metreküp su var. İnanmayanlar Devlet Su İşlerine sorsunlar. Ama tabii Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti böyle zaten. Bunlar Nükleer santrale karşılar, yola karşılar, köprüye karşılar, şehir hastanelerine karşılar, baraja karşılar, Reyhanlı barajına karşılar. İşte baraj burada.”

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir