Projesi Eğitim-Araştırma Hastanesine uygun olarak yapılıyor

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, diğer Milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Hatay’daki sağlık yatırımlarını konuştuklarını açıkladı.

İskenderun Şehir Hastanesi projesinin hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Milletvekili Abdulkadir Özel,

“Mimari projesi biter bitmez 2022’de inşaatı başlayacak inşallah. Hatay’ımıza gösterdiği yakın ilgi için Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

İSKENDERUN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 

Denizcilerhaber.org olarak, İskenderun’un Cebike Mahallesinde proje çalışmaları devam eden hastanenin işlevi konusunda Milletvekili Özel’e, yeni Hatay Devlet Hastanesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olduğunu belirttik. İskenderun Şehir Hastanesi’ne şimdiden Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsü kazandırılması, branş bazında Profesör, Doçent kadrolarının bu hastanemizde de açılması, insanımızın Adana veya Antakya’ya gitme zorunluluğunun giderilmesi açılarından herhangi bir düşünce veya girişimleri olup olmadığını sorduk.

Milletvekili Abdulkadir Özel Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili sorumuza,

O bina bittikten sonraki prosedür. Aklımızda ama. Proje ona uygun yapılıyor” diyerek 2022 yılında inşaatına başlanacak olan İskenderun Şehir Hastanesi’nin projesinin ileride Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne uygun olarak hazırlandığını belirtti.

HABER : ALİ GEZ

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir