İskenderun’da MAVİ VATAN SPOR LİSESİ öğrenci alımına başlıyor

İskenderun Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Adem AK, özlemle beklenen Spor Lisesi’nin İskenderun’da 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında eski Demirçelik Meslek Lisesi binasında hizmete gireceğini bildirdi.

İskenderun’un Mavi Vatan Spor Lisesi’ne kavuştuğunu ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Ak,

“İlçemize sportif anlamda değer ve güç katacak olan bu güzide Spor Lisesi’nin İskenderun’da açılmasına vesile olan Hatay Valiliği’ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne, Bölge Milletvekillerimize ve diğer emeği geçenlere bir Beden Eğitimi Öğretmeni olarak şükranlarımı sunar herkese çok teşekkür ediyorum.

Ancak bir diğer eksikliğini hissettiğim bölgemizde bir de Güzel Sanatlar Lisesi’nin de yapılması halinde ilçemizdeki spor ve sanatsal anlamda yetenekli öğrencilerimiz adına fevkalade olacağına inanıyorum.

Spor ve Sanatın Merkezi İskenderun ! sloganıyla çocuklarımız için İskenderun’umuza bir de Güzel Sanatlar Lisesi de istiyoruz inşallah” dedi.

BAŞVURULAR 14-30 HAZİRAN 2021 TARİHLERİ ARASINDA

Özel yetenek sınavıyla öğrenci alacak olan Mavi Vatan Spor Lisesi’ne girmek için 14-30 Haziran 2021 tarihleri arasında İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’na müracaat edilmesi gerekiyor.

2 Temmuz 2021 Tarihinde sınav giriş tarihlerinin açıklanacağı, 5-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda sınavların yapılacağı ve sınav sonuçlarının 26 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacağı, Mavi Vatan Spor Lisesi’nin web site adresinin ise https://mavivatan.meb.k12.tr/  olduğu öğrenildi.

Paylaşın...

One thought on “İskenderun’da MAVİ VATAN SPOR LİSESİ öğrenci alımına başlıyor

  1. Ben günü kaçırdım senem yansın istemiyorum ek kayıt gibi birşey yapma durumum varmı

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *