Vatandaşa göre Kaçış Rampası şart…

Vatandaşlar, Hatay’ın Belen ilçesi istikametinden İskenderun İlçe Merkezine girerken freni patlayan ağır tonajlı araçların neden olduğu, bir kısmının ölüm ve yaralılarla sonuçlanan trafik kazalarının önlenmesi için yerleştirilen ilave “mecburi yön” levhalarını yetersiz buldu.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 24 Nisan 2020 tarihinde twitter hesabından “Ağır Vasıtaların İskenderun İlçe Merkezine girişlerinin yasak olduğunu Otobanı kullanmaları gerektiğini gösteren ilave Trafik Levhaları yerleştirildi” mesajını yayımlamıştı.

Sosyal medya hesaplarımızdan duyurduğumuz ilave trafik levhası yerleştirilmesine ilişkin tedbiri yetersiz bulan bir kısım vatandaş, Belen’in Sarımazı Mahallesi istikametinden İskenderun’a girmeden uygun bir yere “Kaçış Rampası” yapılmasını talep etti.

Vatandaşların konu ile ilgili yorumlarından bazıları şu şekilde :

‘ Yukarıda freni patlayan bir TIR nasıl girecek buraya peki! sanki bir bu kadar daha can giderse kaçış rampası belki yapılır! ‘

‘ Tabela iyi güzel de, bir kaçış rampası bu kadar mı zor her sene bir kaza artık bıktık ‘

‘ Oraya bu araçların dönebilmesi çok zor. Hele bir de yüklü ise Allah muhafaza eylesin ‘

‘ Otabana geçiş yoluna o hızda freni boşalmış Kamyon TIR giremez. Burada yapılmak istenen şey bence sadece freni patlayan aracın şoförüne zarar gelsinden başka bir şey değil ‘

‘ Freni patlamış kamyonla dalga geçmek olur! Kaçış Rampası şart ‘

‘ Çözüm mü? Kesinlikle değil bu şekilde çözüm olmaz olamaz. Kaçış rampası şart ‘

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *