TGK Genel Başkanı’ndan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’na ziyaret

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Başkanı Kasım Bağdu, 26 Şubat 2020 Çarşamba günü Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan BAĞDU, TGK’nin 2020 yılı ‘’Gönül Bağı’’ projesini Hatay, İskenderun’da gerçekleştireceklerini, hem Hatay’ın hem de İskenderun’un tanıtımına çok önem verdikleri ifade ederek,

‘’Hatay, bütün medeniyetleri ve kültürleri içinde barındıran bir yer. Kozmopolit bir yapıya sahip olması farklılıkların aslında ne kadar zenginlik olduğunu gösteriyor. Bu anlamda biz Türkiye Gençlik Konseyi olarak aslında biraz da Hatay gibiyiz. Çünkü ‘’Önce İnsan ‘’ şiarıyla hareket edip ülkesine vatanına faydalı bir genç olabilmek için çalışıyor ve çaba gösteriyoruz.

Bu proje kapsamında 55 farklı ilden gelecek gençlerimizin hem Hatay’ı hem de EXPO 2021 çalışmalarını yakından takip ederek görme fırsatları olacak. Geri döndüklerinde burayı diğer illerde tanıtmış olacaklar. Bu anlamda Belediyemizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

HBB Başkanı Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek:

‘’Gençler ülkemizin geleceği, o yüzden gençleri çok seviyorum ben. Hatta her zaman gençlerle bir arada olabilmek için bir Youtube kanalı açtım. Gençleri önemsiyorum çünkü. Bu güzel projenin Hatay’da olması ayrıca memnun etti beni. Bizler ülkemize, şehrimize hizmet etmek için buradayız. Bu projeniz ve diğer çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Gençlere destek olacağımız yerlerde biz elimizden geleni yapacağız’’ şeklinde konuştu.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *