Dönmez Dolmuş Durakları 3 ay ulaşıma kapanıyor

İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarı ile İsmet İnönü (Pac Meydanı) arasında yapılan battı-çıktı projesi revize çalışmaları kapsamında ihalesi tamamlanan “İniş Rampası” inşaatına 19 Şubat 2020 Çarşamba günü başlanıyor.

İskenderun trafiğindeki mevcut tıkanıklığın çözümüne katkı sağlamak üzere İskenderun Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi koordinesi sonucunda Tayfur Sökmen Bulvarı’ndaki Battı Çıktı’ya “İniş Rampası” yapılmasına karar verilmişti.

Üç ay sürmesi hedeflenen İnşaat çalışmaları süresince Tayfur Sökmen Caddesi ile D817 Karayolu arasında ulaşım tek yönlü olarak alternatif güzergâh’tan sağlanacak.

Dönmez Dolmuş Durakları mevkii trafiğe kapanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, revize çalışmaları kapsamında halk arasında Dönmez dolmuş durakları olarak bilinen mevkii’deki yan yol (Tayfur Sökmen Bulvarı’ndan İsmet İnönü Bulvarı’na gidiş yönü) 18 Şubat Salı gece saatlerinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Başkan Fatih Tosyalı İniş Rampası sürecini açıkladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mahalle Muhtarları ve Basın Mensupları ile 14 Şubat 2020 günü yaptığı toplantıda İskenderun şehir içi trafiğinin rahatlatılması kapsamında yapılacak “İniş Rampası” sürecini ayrıntılı olarak açıkladı :

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *