HBB Meclisi İskenderun 1/1000 Ölçekli İmar Planını Onayladı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Meclisi’nin Aralık ayındaki üçüncü birleşimi HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın başkanlığı’nda 23 Aralık Pazartesi günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı toplantı sonrası yaptığı açıklamada imar konusunda yaşanan olumsuzlukları önleyecek olan İskenderun 1/1000 Ölçekli İmar Planı’nın HBB Meclis oturumunda onaylandığını söyledi.

Başkan Fatih Tosyalı,

“İskenderun’da hizmet veren inşaat ve gayrimenkul sektörlerini oldukça olumsuz etkileyen İmar Plansızlığı sorunumuz, yakın takip ve girişimlerimiz sonucu, bugün olağanüstü toplanan Hatay Büyükşehir Belediyesi meclisinde onaylanarak giderildi.

Yaklaşık dokuz aydır imar planı olmadığı için olumsuz etkilenen birçok firma ve vatandaşımıza büyük bir memnuniyet ile müjdeliyoruz” dedi.

HBB MECLİS ÇALIŞMALARI

Meclis oturumunda söz alan HBB Meclis Üyeleri, meclis çalışmalarının kentin geleceği adına uyumlu bir şekilde sürdürülmesinden memnun olduklarını dile getirdiler.

HATAYSPOR HATAY’IN TÜM İLÇELERİNİ TEMSİL EDİYOR

HBB Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor’un başarılarına dikkat çekti. Başkan Savaş, Hatay’ın tüm ilçelerini temsil ettiğini ifade ederek tüm meclis üyelerine takımı destekledikleri için teşekkür etti.

HBB MECLİSİ 10 OCAK’TA İSKENDERUN’DA TOPLANACAK

Oturumun ardından bir sonraki meclis toplantısının 10 Ocak Cuma günü saat 16.30’da İskenderun Belediyesi’nde gerçekleştirilmesi karara bağlandı.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir