İskenderun Anıt Alanı’nda Öğretmenler Haftası Etkinlikleri Yapıldı

24 Kasım 2019 Pazar günü, “Öğretmenler Günü” ve “Öğretmenler Haftası” dolayısıyla İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle çeşitli etkinlikler yapıldı.

Etkinlikler, İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Türk Kızılayı İskenderun Şubesi işbirliği ile düzenlendi.

Etkinlik programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, kurum müdürleri, siyasi parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Birbirinden güzel çok çeşitli etkinliklerin planlandığı  program, İlçe Protokolünün yanı sıra öğretmenler, vatandaşlar ile sevgi dolu çocukların katılımıyla şenlik havasında, sevinç ve coşkuyla gerçekleştirildi.

İskenderun Belediyesi tarafından rüzgar gülü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından balon dağıtıldı. İskenderun Gençlik Merkezi tarafından Bebek Emekleme yarışması, Matrak Oyunu, Yavaş Bisiklet Sürme, İp Atlama, Top Sektirme, Dart Oyunu, Bocce Oyunu, Mini Konser, Dans Gösterisi ve benzeri etkinlikler yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ebru çalışması gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında ayrıca Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından uçurtma şenliği yapıldı, kavurma ve ayran ikramı yapıldı.

Paylaşın...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *