Kaymakam’dan Okullarda İnceleme Gezileri

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 15 Ekim 2019 Salı günü bazı anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarını ziyaret etti. Ziyaret esnasında Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan çeşitli hediye paketleri de okul idarecilerine teslim edildi.

Program kapsamında, Şehit J. Astsb. Kd. Çvş. Metin Kıldış Kızılay Anaokulu, General Şükrü Kanadlı İlkokulu, General Şükrü Kanadlı Ortaokulu, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Esentepe Anaokulu ve Kocatepe Anaokulu ziyaret edildi.

Ziyaretler esnasında Kaymakam İskender Yönden’e İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Haytaz, Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri ile Kızılay ekibi eşlik etti.

Kaymakam Yönden, okulların fiziki yapısı, güvenliği, temizliği ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim ve benzeri konularda yerinde inceleme yaptı, okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir