Belen’de MHP’li Başkanların İstişare Toplantısı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, MHP Belen Kadın Kolları Başkanı Ebru Yorulmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Belen Belediyesi Başkanlık Makamı’nda istişare toplantısında bir araya geldi.

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinde Başkanlık görevine gelen Belediye Başkanlarıyla bir araya gelen Hatay MHP İl Başkanı Murat Adal, istişare toplantısında,

“Öncelikle Belediye Başkanımız İbrahim Gül’e yaptığı gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Belen, ilimizin tam kalbinde olan stratejik konumuyla her zaman adından sıkça söz ettiren bir ilçemiz.

Belediye Başkanlarımız ilçeleri adına çok güzel projeler hazırladılar. Hayata geçirmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını görüyorum. Bu konuda bizlere ne görev düşerse İl Teşkilatı olarak yapmaya hazırız. Bizler ülkücü hareketin neferleri olarak tüm Hatay’a hizmet etmek için canla başla çalışacağız. Çünkü insana hizmet siyasetimizin ana amacıdır” dedi.

Başkan İbrahim Gül yaptığı konuşmada,

“Böylesine önemli bir görevi lâyıkıyla yerine getirme amacıyla çalışmalarımıza başladık. İnşallah hizmet süremiz içerisinde güzel hizmetleri vatandaşlarımızla buluştururuz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir