ARSUZ’DAKİ YEMEK ŞİRKETİNDE İNCELEME

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz’da bulunan, bir çok kamu kurum ve kuruluşu ile birlikte Afrin’deki asker, polis ve diğer kamu görevlilerine yemek hizmeti veren şirkete bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

İnceleme ziyaretine Kaymakam Musa Sarı’nın yanı sıra Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş, Arsuz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personelleri katıldı.

Halkımıza, kamu görevlileri ile kolluk personeline yemek hizmeti vererek çok önemli bir görevi yürüten yemek şirketinde gerçekleştirilen ziyarette, yapılan yemekler, yemekhane ve depolar yerinde titizlikle incelendi.

Kaymakam Sarı, Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personelince düzenli olarak şirketten yemek numunelerinin alınarak çeşitli açılardan incelendiğini, bugüne kadar herhangi bir soruna rastlanmadığını, şirket yetkililerine bu titiz tutumlarından dolayı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine de görevlerindeki titizlik nedeniyle teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Paylaşın...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir